1 Decembrie. Eugen Tomac (PMP): Trebuie să avem puterea de a privi cu încredere spre viitor
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Liderul PMP Eugen Tomac a transmis un mesaj de Ziua Națională.

Printr-o postare pe Facebook, liderul PMP Eugen Tomac a transmis un mesaj de „Ziua cea mare”.

„Aceasta este ziua cea mare a națiunii noastre! Au trecut 102 ani de când națiunea noastră a făurit statul România cu toate provinciile ei, ani în care am trecut prin multe”, a scris Eugen Tomac pe Facebook. 

În continuare, liderul PMP a informat că „întâi, în 1923, ne-am organizat și am adoptat prima Constituție. Apoi, am îndurat cruzimea războiului, soldat cu pierderea Basarabiei și a Nordului Bucovinei. Nu au fost singurele nenorociri. După război, Armata Roșie ne-a adus cu tancurile comunismul care a aruncat în închisoare toată elita României.

Ruptura de comunism s-a produs cu multe victime nevinovate și astăzi, la 30 de ani distanță, statul român ridică în continuare din umeri când este întrebat cine i-a omorât pe românii care cereau în stradă libertate și adevăr.”

Eugen Tomac: La mulți ani, țara mea de glorie!

Eugen Tomac a mai precizat că „în 30 de ani de democrație, am reușit cu pași timizi, dar fermi să revenim în marea familie europeană. Intrarea în NATO și Uniunea Europeană sunt cele mai mari realizări ale țării noastre. Trăim în pace și avem perspectivele unei vieți mai bune.”

„În aceste zile zbuciumate ce ne frământă existența tuturor trebuie să avem puterea de a privi cu încredere spre viitor și să iubim România necondiționat! La mulți ani, țara mea de glorie, țara mea de dor! La mulți ani, România!”, a încheiat Eugen Tomac. 

Ziua cea mare! Aceasta este ziua cea mare a națiunii noastre! Au trecut 102 ani de când națiunea noastră a făurit...

Publicată de Eugen Tomac pe Luni, 30 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel