1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Ce urări poți face
Autor: Anca Murgoci pe 29 mai 2020 / 17:29 | Magazin

Foto ilustrativ

Pe 1 iunie sărbătorim Ziua Copilului. 

Sărbătorirea unei zile dedicate copilului a fost propusă în 1925, la Conferinţa mondială pentru bunăstarea copiilor de la Geneva. Decizia instituirii unei zile pentru protecţia copiilor a fost adoptată de către Federaţia Democratică Internaţională a Femeilor, în cadrul unei sesiuni speciale din noiembrie 1949, desfăşurată la Moscova.

La 16 noiembrie 2016, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii prin care este modificat Codul muncii prin declararea zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului ca sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: La Mulţi ani, copil frumos și bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate visele sa ti se îndeplinească!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: 1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaş şi viaţa fără griji asemenea unui copil. La mulţi ani!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Nu te grăbi să creşti! La mulţi ani!

 

Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri