1 milion de cazuri în septembrie. Marcel Vela, RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Nu există
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela
Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela
Ministrul de interne Marcel Vela a desfiinţat studiul conform căruia în septembrie ar urma să fie un milion de cazuri de infectie cu coronavirus în România. 

"Un astfel de studiu oficial nu a fost elaborat de grupul tehnic de lucru. Sunt analize făcute de specialişti, care calculează pe probabilităţi, pe situaţii comparative cu alte ţări, nu există un studiu oficial dezbătut de CNSSU pe această chestiune, nu am avut niciodată pe masă aşa ceva. Este la fel de credibil ca orice ştire care apare în presă. Unele sunt reale, unele nu.

Acest studiu nu e făcut de CNSSU, nu a ajuns oficial pe masa mea. Nu s-a dezbătut o asemenea situaţie mega dramatică pe teritoriul României. Nu luaţi în calcul ştiri alarmiste. Studii alarmiste făcute de eu ştiu ce analişti de la vreo facultate de renume mondial pot fi, se pot întâmpla, probabilitatea nu exclude această variantă, dar nu cred că trebuie să ne ocupăm toată energia cu aşa ceva. E clar că avem focare, că ele sunt cumva regionalizate, că nu e la nivel naţional", a declarat Marcel Vela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel