10 ani de la înființarea „Lala Band”. Costin Cambir, la Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
costin_cambir
costin_cambir
Actorul Costin Cambir vine în platoul Spectacola și DC News, miercuri, ora 18:00, pentru a povesti despre cum arată viața lui după 10 ani de la înființarea „Lala Band” dar și a apariției serialului „Pariu cu viața”. 

La 33 de ani, Costin Cambir se poate mândri cu două facultăți de actorie, făcute în paralel, cu peste 200 de apariții pe micile ecrane, zeci de ore de cursuri cu cei mai buni profesori de actorie, dar și cu un curaj fantastic de a lua viața în piept.

După terminarea proiectului „Pariu cu viața”, actorul a investit banii câștigați din serial în studii. 
A mers la cei mai buni profesori, cum ar fi Ivana Chubbuck, din Los Angeles, cea care le-a fost mentor unor giganți ai industriei cinematografice ( Brad Pitt, Halle Berry şi Charlize Theron). A hotărât apoi să cunoască și lumea teatrului din Londra, unde a studiat câțiva ani. 

Întors în țară, actorul are planuri mari în carieră. 

Cum s-a schimbat Costin Cambir în cei 10 ani de la lansarea „Lala Band”, dar și cum vede industria filmului românesc, după școlile urmate în străinătate, aflați miercuri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel