1000 de tablete de la Guvern în Sectorul 5. Daniel Florea, dezamăgit. "Nu înţeleg..."
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Daniel Florea, primarul Sectorului 5, s-a declarat dezamăgit de repartizarea tabletelor gratuite de la Guvern pentru sectorul 5. 

"Legat de tabletele de la Guvern, nu avem nicio informaţie. Doar ce se scrie în presă. Am întrebat la minister şi mi s-a spus că din cele 250.000 de tablete, sectorului 5 îi vor reveni 1000. Dar în ce condiţii şi cui nu ştim! Problema este că în România sunt 3,4 milioane de elevi. Cum au ajuns ei la concluzia că lor le trebuie doar 250.000 de tablete, nu ştim. Cum nu ştiu nici cum le putem explica copiilor din sectorul 5 de ce 1000 au tablete şi ceilalţi 32.000 nu au. De asemenea, nu ştiu cum ministrul sau inspectorul şcolar general pe Bucureşti ar putea explica cum un părinte ar putea să îi lase telefonul mobil copilului? Dacă pleacă la serviciu, cum să îl lase copilului? Nu înţeleg, cum se poate face şcoală aşa?

Vom vedea ce vom face, ca să nu fie achiziţie în paralel, dar ceva trebuie făcut. Dacă la sectorul 5, care are cel mai mic buget din Bucureşti, sunt 1000 de tablete, probabil că la Sectorul 1, care are acel mai mare buget din ţară, nu vor da niciuna. Deşi sunt convins că şi acolo sunt oameni care trăiesc la limita sărăciei.", a declarat Daniel Florea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel