13 septembrie 2021. Școlile unde vor fi prezenți Iohannis, Cîmpeanu și Cîțu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Luni, 13 septembrie 2021, elevii revin la școală.

Ministrul Educaţiei, Sorin Mihai Cîmpeanu, va participa luni, 13 septembrie, la deschiderea festivă a cursurilor noului an şcolar în județul Prahova și în Municipiul București.

Agenda include unități de învățământ din mediul rural și din mediul urban și are următoarele repere orare:

 

ora 10:00: Liceul Tehnologic „Carol I” Valea Doftanei, județul Prahova:  participare alături de Președintele României, Klaus Iohannis, la ceremonia de deschidere a anului școlar 2021 - 2022;

ora 12:00: Școala Gimnazială „Constantin Stere” din Bucov, județul Prahova, unde va fi inaugurat SmartLab Bucov, primul laborator cu tehnologie de ultimă generație ce va funcționa într-o școală rurală (împreună cu președintele Asociației INACO, Andreea Paul Vass, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu și inspectorul școlar al județului Prahova, Ilona Rizea);

ora 13:30: Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București (alături de Premierul României, Florin Cîțu și conducerea ISMB)

ora 15:00: Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București (împreună cu David Popovici - elev participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și conducerea ISMB)

ora 16:30: Școala Gimnazială nr. 190 din București – Sectorul 4 (împreună cu David Popovici - elev participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și conducerea ISMB).

Elevii din 12 localități din Români nu vor merge, de luni, la școală

Elevii din 12 localități din Români nu vor merge, de luni, la școală, din cauza ratei de infectare de peste 6 la mie. Este vorba de 2.400 de elevi, care reprezintă 1 la sută din totalul elevilor din România.

În perioada vacanței de vară, s-a depășit procentul de 15% elevi vaccinați și 61% angajați din sistemul de învățământ. Mai mult, în ultimele 10 zile s-au vaccinat 9.000 de elevi, iar prin comparație, în lunile iunie, iulie și august s-au vaccinat circa 8.000 de angajați din sistemul de educație.

VEZI ȘI: Cîmpeanu: Ar fi bine să nu vină ambii părinți la începutul școlii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel