250 km parcurși în 25 de zile. Când ia startul Ultra Race Romania, ediția virtuală
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ultra Race Romania, supranumită și „cursa în care se întâlnesc legendele”, va lua startul pe 25 iulie 2020, se arată într-un comunicat.

Totuși, anul acesta va fi unul special. Startul Ultra Race România va fi unul virtual, din cauza măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii Covid-19, dar, chiar și așa, URR pornește cu „aceleași țeluri ale participanților – de a-și depăși propriile limite și de a ajuta de copiii cu autism aflați în terapie în centrele Autism Voice”.

250 km în 25 de zile sau mai puțin

Cursa îl va desemna câștigător pe concurentul care atinge cei 250 de km în cea mai scurtă perioadă de timp. Nu există o distanță obligatorie de parcurs pe zi, iar concurenții pot alerga la orice oră, important este să nu întrerupă ceasul în timpul activităților și rămână în termenul de 25 de zile. Timpul fiecărei activități finalizate se adaugă la precedentul, având ca rezultat final 250 km.

Peste 100 de concurenți din 25 de țări

Pe parcursul alergării concurenții își vor vedea progresul pe o hartă reală – pe traseul URR din Munții Buzăului. Organizatorii vor oferi concurenților imagini de pe traseu, video-uri live, astfel încât aceștia să aibă o imagine de ansamblu a evenimentului de anul viitor, cursă anunțată pentru perioada 9-17 august 2021”, se mai arată în comunicat. „Peste 100 de concurenți, din 25 de țări s-au înscris la startul URR Virtual din acest an”.

Detaliile și secțiunea de înscriere se pot găsi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel