6TEEN. Trupa fresh pop de adolescenti din Romania care ia cu asalt topurile muzicale!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
6TEEN
6TEEN
Tineri talentați și plini de energie, care vor să aducă un nou vibe în industria muzicală, au fost aleși pe sprânceană, dar nu întâmplător, pentru ca fiecare dintre ei au câte un stil și canta bine, dansează și fac actorie. 

6TEEN este o co-producție Sprint Music & Tralala Voice School fiind intemeiată de cunoscutul manager și impresar Marius China (Sprint Music) împreună cu Mădălina Dumitru ( Mellina ). Single-ul de debut 6TEEN  se numește “1PLUS1”. Este o piesă compusă în studiourile Tralala Voice School de Mădălina Dumitru (Mellina) și Larisa Scutitu (Arysa), producția fiind realizată în totalitate de către artista Mellina. Și pentru ca trupa  6TEEN  este incendiară, după cum o să vedeți, nu putea lipsi un videoclip pe masură, acesta fiind filmat la Laser Maxx Romania de echipa lui Boier Bibescu,  coordonată de  directorul ELPH. 

“Mă simt flatată de propunerea lui Marius China de a pune bazele acestei trupe. Am primit această provocare cu cea mai mare bucurie și acum mă bucur să lucrez cu acești 6 copii foarte talentați și de o disciplină și un entuziasm cum mai rar am vazut. Felicitări echipelor Sprint Music și Tralala Voice School pentru tot efortul depus. Asa ca PLAY !”, spune Mellina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel