A aflat înainte de emisiunea de la Antena 3. Radu Tudor: S-a stins din viață! Ne-a marcat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor a făcut un anunț trist la Antena 3. 

„Înainte de a intra în această ediție a emisiunii Punctul de întâlnire, am aflat cu mare tristețe de trecerea la cele veșnice a unui mare actor român. S-a întâmplat cu foarte mare discreție această plecare a lui Viorel Comănici. Poate unora dintre dumneavoastră numele nu vă spune foarte mult. Noi, când vedem figuri foarte cunoscute ale actorilor, spunem: îl cunosc, dar nu știu exact cum îl cheamă. Ei bine, Viorel Comănici este unul dintre marii actori ai României”, a spus Radu Tudor, marți seară, la Antena 3.

„Cu profesionalism, dar și cu foarte multă discreție, a reușit să ne marcheze și nouă viața prin prestațiile sale. Dumnezeu să-l odihnească pe Viorel Comănici!”, a mai spus Radu Tudor.

Actorul Viorel Comănici s-a stins din viață pe 5 iunie.

A absolvit, în 1965, Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, unde a studiat arta actorului sub îndrumarea profesorilor Mony Ghelerter şi Zoe Anghel. A fost repartizat la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş, unde a jucat timp de trei ani. Din 1969, au urmat alţi trei ani la Teatrul Naţional Lucian Blaga din Cluj-Napoca. În anul 1974, a revenit în Bucureşti şi a devenit membru al trupei artistice a Teatrului Nottara. A colaborat cu numeroşi regizori pentru roluri în producţii cinematografice, una dintre cele mai cunoscute fiind seria „Pistruiatul”, precizează Teatrul Nottara pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel