A fost lansat Memorialul Eroilor din Sănătate. Acum poți aprinde o lumânare virtuală pentru fiecare medic răpus de COVID-19
Autor: Doinița Manic pe 29 noi 2020 / 09:29 | Sanatate

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" a lansat Memorialul Eroilor din Sănătate, onorând astfel jertfa lucrătorilor din sănătate căzuţi la datorie în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

"Am lansat Memorialul Eroilor din Sănătate! Fiecare dintre dvs. sunteți invitat/invitată să vă exprimați omagiul față de sacrificiul colegilor noștri/colegelor noastre! Aveți posibilitatea de a vă scrie gândurile în Cartea de onoare a Memorialului și de a aprinde o lumânare simbolică pentru fiecare dintre cei decedați.

La fel de important: aveți posibilitatea de a distribui acest link, contribuind astfel la diseminarea informațiilor privitoare la cei decedați la datorie. Noi am realizat cadrul general al Memorialului, el construindu-se în continuare prin intermediul intervenției fiecăruia/fiecăreia dintre dvs.", se arată într-un mesaj postat pe pagina Federației "Solidaritatea Sanitară".

 

Am lansat Memorialul Eroilor din Sănătate! Fiecare dintre dvs. sunteți invitat/invitată să vă exprimați omagiul față de...

Publicată de Federația “Solidaritatea Sanitară” din România pe Sâmbătă, 28 noiembrie 2020
Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri