”A FUGIT!” Badea, ȘOCAT: Nu se va întâmpla nimic bun în această țară. NIMIC!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit de trei ori din Spitalul de Urgenţă Alba Iulia. O dată a fost găsit pe stradă şi de două ori acasă. Mircea Badea a comentat acest subiect. 

„Următoarea știre este peste tot și a fost tratată la fel, nu am văzut nicio diferență de abordare: Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit de trei ori din Spitalul de Urgență Alba Iulia. Stați puțin: încă suntem în paradigma în care noi băgăm oameni cu forța în spital, în condițiile în care ne văităm că e supraaglomerare, epuizare din partea personalului medical și punem tragedia de la Piatra Neamț cumva și pe seama aglomerării din cauza pandemiei. Noi încă băgăm oameni cu forța în spital... înseamnă că nu suntem sănătoși la cap?! Spitalul este o urgență sau este un spital?! A fost găsit pe stradă o dată și de două ori acasă. A fost găsit pe stradă pentru că nu apucase să ajungă acasă, am văzut eu în cuprinsul știrii. Deci, omul, totuși, se ducea la el acasă. În condițiile în care există oameni în stare gravă care nu mai au loc în spitale, cel puțin asta ni se spune non stop...”, a zis Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

„Concluzia pentru mine - pe care am și verificat-o de mai multe ori - este că nu se va întâmpla nimic bun în această țară. Nimic! Vom funcționa doar pe bază de lozinci. Eu detest lozincile. Vom funcționa doar între niște lozinci, care ne vor fi servite, vom face ca găina fără cap și vom mesteca aceleași clișee până când viața noastră se va termina. Acesta este adevărul meu pe care vi-l mărturisesc”, a mai spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel