A împușcat o femeie apoi s-a sinucis. Două decese în nordul Germaniei
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un bărbat a împușcat mortal o femeie, apoi s-a sinucis, în dreptul tribunalului districtual din oraşul Celle.

Un bărbat s-a sinucis după ce a împuşcat mortal o femeie, joi dimineaţă, în faţa tribunalului districtual din oraşul Celle, situat în nordul Germaniei, a anunţat o purtătoare de cuvânt a poliţiei locale, transmite Agerpres, citând dpa.

Incidentul s-a petrecut în intervalul 10:00-10:20 ora locală (08:00-08:20 GMT), în apropierea intrării în clădirea tribunalului din Celle (landul Saxonia Inferioară). Strada pe care se află tribunalul a fost închisă de poliţie după incident. Potrivit unei relatări din publicaţia locală Cellesche Zeitung, foarte probabil crima este legată de o dispută juridică.

Ar putea fi vorba de aşa ceva, dar incidentul încă face obiectul investigaţiilor, a precizat purtătoarea de cuvânt a poliţiei.

Deocamdată nu este clar dacă incidentul are legătură cu o întâlnire a celor doi în instanţă. Autorul atacului era un bărbat mai în vârstă, în timp ce victima era o femeie de vârstă mijlocie. Circumstanţele în care a fost comisă crima sunt încă neclare şi fac obiectul anchetei, a mai spus reprezentanta poliţiei. 

Și-a omorât fosta soție și fiul

Un caz similar a avut loc în Argeș, însă agresorul nu a decedat după ce a încercat să se înjunghie în gât. IPJ Argeș a fost sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla în curtea unei biserici, din comuna Mihăiești, satul Drăghici, un bărbat și-a agresat soția și fiul în vârstă de 15 ani. El le-ar fi aplicat mai lovituri de cuțit, în urma cărora ambele victime au decedat. Crima ar fi avut loc chiar în curtea unei biserici, transmite Realitatea Plus. Fiul adolescent a fost ucis chiar la ușa bisericii, pe trepte. Femeia a reușit să fugă până în curtea bisericii, dar a căzut și a murit într-o baltă de sânge.

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști, conform unor surse. Se fac cercetări la fața locului. Făptașul se află în custodia oamenilor legii. El ar avea o rană superficială, provocată atunci când martorii au încercat să îl imobilizeze, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel