A ”întrerupt” emisiunea lui Gâdea cu Selly. Nimeni nu se aștepta: Nu mai găsești în lume!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Gâdea și Selly
Mihai Gâdea și Selly
Vloggerul Selly s-a aflat, luni seară, în platoul Antena 3. Cine a intervenit la un moment dat în emisiune, aflați în rândurile ce urmează.

Vloggerul Selly, Andrei Şelaru pe numele lui real, proaspăt absolvent de liceu, un tânăr ce se bucură de un real succes prin prisma canalului său de pe YouTube, a criticat dur sistemul de învăţământ din România. Luni seară, a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Dacă ar fi să te urmăresc și mi-ar arăta cineva o filmare cu tine și m-ar întreba: ce poți să spui despre copilul ăsta? Sigur aș spune că e un copil deștept, smart și o serie întreagă de lucruri. Dar știi ce i-aș spune?! Că mi se pare că vorbește precum Dan Negru. Vorbește cu mâinile, explică”, a spus Mihai Gâdea.

„Și de Dan Negru îmi plăcea!”, a intervenit imediat Selly.

Ce a urmat la Antena 3?

Ulterior, Mihai Gâdea a spus: „Bună seara, Dan Negru! Am găsit, Selly, că te uitai la Dan Negru în copilărie. Și uite că, în seara aceasta, am vrut să-ți ofer bucuria să vorbești cu unul dintre cei care te-au marcat în copilărie.”

„Mă bucur! E onorant, îți dai seama”, a zis Dan Negru. „Îmi amintesc acum, ascultându-vă pe voi, că, în urmă cu vreo 25 de ani, George Pruteanu, un cărturar remarcabil, un mare admirator de Internet, îmi spunea mereu: domnule Negru, televiziunea apune, Internetul răsare. Avea vorba asta. Și eu cred că Selly face parte din golden age-ul Internetului. (…) Asta e perioada lor!”, a mai spus Dan Negru.

„Știi ce-mi place la Andrei? Un cuvânt pe care nu prea îl mai găsești în lume. Smerenia îmi place la el. Are o smerenie.Vine de la mama lui. Îți vând un pont”, a continuat Dan Negru.

Ulterior, l-a întrebat pe Selly: „Vii de Revelion la mine?”

„La tine în emisiune?! Cum să nu?! Cum aș putea să lipsesc?!”, a zis Selly.

VEZI ȘI: Badea, după ce i-a zis vloggerul Selly: Wow, nu eram pregătit pentru asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel