A lucrat cu UCIGAȘUL său. Ce NU se știe despre americanul de culoare ucis în Minneapolis
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 29 mai, 19:51 | Internațional

Americanul George Floyd și polițistul care a îngenuncheat pe gâtul său și i-a provocat moartea au lucrat împreună, transmite un fost patron de club.

Americanul George Floyd și polițistul care a îngenuncheat pe gâtul său și i-a provocat moartea au lucrat împreună, transmite un fost patron de club, conform The Sun.

Moartea lui Floyd dat startul unor proteste violente în orașul american Minneapolis și a dus la concedierea polițistului care i-a curmat viața, Derek Chauvin.

Pază în aceeași perioadă

 

După spusele unui fost patron al clubului El Nuevo Rodeo din oraș, cei doi au fost angajați pe post de pază în aceeași perioadă.

Maya Santamaria, un patron al clubului care a vândut locația recent, a explicat: „Chauvin era polițistul nostru în afara programului de aproape 17 ani de când am înființat clubul”. Ea a dezvăluit că Floyd a lucrat și el în discotecă pe post de gardian, în timp ce Chauvin lucra în afara clubului, ca polițist după program.

Poate nu se cunoșteau, dar au lucrat împreună

 

Maya a recunoscut că nu știe dacă cei doi se cunoșteau fiindcă locația dispunea de mai bine de 25 de gardieni, însă au existat ocazii în care perechea a lucrat în aceeași noapte. Fostul patron a recunoscut și că polițistul reacționa prea dur de multe ori, „având un temperament coleric și fiind foarte speriat”.

„Când exista o altercație, el mereu își scotea sprayul cu piper și împrăștia spre toată lumea, chiar dacă simțeam că nu are nicio justificare”, a continuat patronul de club.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri