A MURIT Ionuț Anghel, în așteptarea unui AJUTOR de la autorități. Orban, MESAJ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Ludovic Orban a reacționat după moartea lui Ionuț Anghel, tânărul care a așteptat timp de 3 ani un răspuns favorabil pentru un transplant pulmonar. 

Ionuț Anghel a murit la 35 de ani, așteptând un transplant pulmonar, după ce în ultimii ani a strigat disperat și a trimis nenumărate apeluri către autorități, fără niciun răspuns favorabil. Toți i-au promis ajutorul, dar corpul lui nu a mai rezistat. 

"Regret, îmi pare rău. Aici, în privința transplantului sunt niște proceduri legale, există probabil ordine de priorități stabilite. Evident, pentru realizarea unui transplant este necesar să ți existe organul transplantat. Regret profund! Nu cunosc detaliile și prefer să nu mă pronunț", a declarat Ludovic Orban.

Ultimul mesaj al lui Ionuț Anghel

Ionuț Anghel și-a început ultimul mesaj cu: „Ce țară...”. „Trăim într-o țară în care dacă o singură persoană are o boală ce are nevoie de tratament sau transplant (în cazul meu), în afara țării nu reușește mare lucru... Se lovește de tot ce ține de SISTEM MEDICAL ROMÂNESC și de toate prostiile birocratice (care în afară se rezolvă imediat, la noi durează cu săptămânile) și de oamenii din sistem care fug de responsabilitate”, a continuat tânărul de 35 de ani care a murit astăzi.

„Eu mă lupt pentru fiecare zi și noapte de noapte în speranța că va exista și un «mâine» și am afirmat asta în mai multe rânduri, însă "cei de sus" au dat în sens afirmativ că am nevoie de ajutor și cam atât... nimic concret!”, a mai scris Ionuț Anghel, în mesajul de pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel