Abonații Netflix vor primi un Top 10 al filmelor și serialelor ale zilei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Netflix încearcă să simplifice viața abonaților săi și să-i țină la curent cu titlurile populare.

Netflix încearcă să simplifice viața abonaților săi și să-i țină la curent cu titlurile populare din acest moment, introducând astfel „Top 10" pe pagina de start, conform The Verge.

O postare pe blogul propriu transmite că rândul Top 10 va fi actualizat zilnic cu cele mai populare titluri din țările abonaților, iar poziția acestuia variază în funcție de cât de relevante sunt filmele și serialele pentru interesele utilizatorilor. Netflix a mai precizat că abonații pot vedea și Top 10 în rândul categoriilor individuale.

O experiență mai ușoară

 (w670)

Netflix a experimentat această funcție în Marea Britanie și Mexic, anul trecut. „Pentru aceia care doresc să vizioneze ce vizionează și alții, acest lucru poate face alegerea titlurilor mai ușoară", a spus executivul companiei, Reed Hastings, în aprilie 2019. Nu este clar deocamdată câte titluri din Top 10 sunt produse de Netflix și câte sunt doar cumpărate, însă ambele pot intra în categorie, confirmat firma pentru The Verge.

La finalul anului trecut, Netflix a dezvăluit o listă a celor mai populare filme și seriale ale lui 2019, iar, cu excepția „Incredibles 2", toate titlurile erau produse de Netflix. Compania a pierdut foarte multe licențe de top de la Disney, FX, NBCUniversal și Warner Bros. Acest lucru se datorează încercărilor acestor trusturi de a crea propriile servicii de streaming.

Românii abonați la Netflix pot vedea rândul Top 10 chiar de astăzi, iar designul este diferit pentru a-l face mai ușor de distins pentru utilizatorii serviciului de streaming.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel