Abrogare pensii speciale. Alfred Simonis, replică pentru Florin Roman: Îi aşteptăm la vot
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, îi dă replica lui Florin Roman, care anunţase că social-democraţii vor să amâne votul pe abrogarea pensiilor speciale. 

"PSD a introdus Proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare. Dacă cei din PNL s-au răzgândit, să vină și să anunțe acest lucru de la tribuna Parlamentului. Noi îi așteptăm marți la vot!", a scris Alfred Simonis pe Facebook. 

Florin Roman, acuze dure

"În calitate de lider al deputaților PNL, am depus o solicitare scrisă prin care solicit un vot pe pe proiectul pensiilor speciale, și nu doar dezbatere așa cum a propus PSD, prin ordinea de zi. Este o chichiță de care PSD se foloseşte pentru a amâna un vot pe proiectul PNL, privind eliminarea pensiilor speciale. Bănuielile sunt confirmate și de recenta declaraţie a președintelui interimar al PSD, care a vorbit explicit de un vot pentru retrimiterea la comisia de muncă a proiectului PNL.

Retrimiterea la comisie nu este altceva decât un tertip folosit de PSD, pentru a îngropa pensiile speciale. Ora adevărului a sosit! Marți vom afla cum se separă apele: PSD trebuie să decidă dacă este partidul poporului sau rămâne partidul privilegiaţilor! Nu există nici două Românii şi nici două categorii de pensionari.", se arată într-un comunicat trimis de Florin Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel