Abrogare pensii speciale. Florin Roman, mesaj ferm către PSD: Dacă refuză, dăm OUG
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, a lansat acuze dure la adresa parlamentarilor PSD, despre care spune că vor să amâne votul pentru abrogarea pensiilor speciale. Ba mai mult, deputatul liberal a anunţat că dacă abrogarea nu va trece de votul Parlamentului, Guvernul Orban va da OUG în acest sens. 

"În calitate de lider al deputaților PNL, am depus o solicitare scrisă prin care solicit un vot pe pe proiectul pensiilor speciale, și nu doar dezbatere așa cum a propus PSD, prin ordinea de zi. Este o chichiță de care PSD se foloseşte pentru a amâna un vot pe proiectul PNL, privind eliminarea pensiilor speciale. Bănuielile sunt confirmate și de recenta declaraţie a președintelui interimar al PSD, care a vorbit explicit de un vot pentru retrimiterea la comisia de muncă a proiectului PNL.

Retrimiterea la comisie nu este altceva decât un tertip folosit de PSD, pentru a îngropa pensiile speciale. Ora adevărului a sosit! Marți vom afla cum se separă apele: PSD trebuie să decidă dacă este partidul poporului sau rămâne partidul privilegiaţilor! Nu există nici două Românii şi nici două categorii de pensionari.", se arată într-un comunicat trimis de Florin Roman. 

"Dacă refuză, dăm OUG"

"Decizia este a celor de la PSD, însă sunt convins că vor veni şi explicaţiile pentru pensionarii de rând, care au contribuit ani de zile. Singurul lucru pe care îl putem discuta este respingerea amendamentelor PSD depuse la comisia de muncă, prin care au fost anulate şi bursele viagere pentru sportivi şi oameni de cultură, ce au făcut cinste României, și pe care PSD îi consideră ca fiind beneficiari de "pensii speciale".

În cazul în care vor refuza îndepărtarea acestor aberații, vom îndrepta noi cei de la PNL acest lucru, prin ordonanță a guvernului liberal. Mesajul către PSD este simplu: PNL nu face nici un pas înapoi in cazul tăierii pensiilor speciale! Ori cu poporul, ori cu privilegiații, tovarăși socialiști!", a mai spus Florin Roman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel