Urmărește emisiunea live
Acces Direct se termină din cauza coronavirusului! Vaida: S-a confirmat! Rezultatul a venit aseară târziu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mirela Vaida a venit cu o veste tristă pentru telespectatori.

Emisiunea Acces Direct intră în pauză după ce a apărut încă un caz de Covid-19 în cadrul echipei. Până în prezent, se știa că Vulpița, Viorel și un reporter sunt infectați. Mirela Vaida a făcut anunțul despre noul caz. Începând de marți, 28 iulie, membrii echipei vor sta acasă.

Mirela Vaida a precizat că momentan se simte foarte bine. Nu are niciun simptom și speră că lucrurile vor rămâne așa. Cu toate acestea, pentru siguranță, va repeta testul PCR în mod periodic.

”Buna dimineata! Aseara, tarziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale.

Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic! Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta!”, a transmis Mirela Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel