Accident CUMPLIT în Vaslui. Tânăr de 22 ani, MORT
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un accident cumplit s-a produs în Vaslui, în noaptea de marți spre miercuri.

Un cumplit accident s-a produs în comuna vasluiană Văleni, în noaptea de marți spre miercuri. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care conducea o mașină de teren cu viteză mare, și-a pierdut viața.

Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un vehicul de mare tonaj.

Mai multe echipaje de salvare au intervenit la fața locului. În ciuda eforturilor, tânărul a fost declarat mort. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui a declarat, potrivit presei locale, că „în această noapte, începând cu ora 03:00, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, pe raza localității Văleni, comuna Văleni.

În accident au fost implicate două autovehicule și două persoane. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a izbit un autovehicul de mare tonaj, autovehicul care venea din sens opus. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 ani, încarcerată într-un autoturism. Medicul de pe ambulanța TIM a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Operațiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel