Accident CUMPLIT lângă Timișoara. Motociclist MORT, după impactul cu un SUV
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un accident cumplit s-a produs sâmbătă, 8 august, în apropiere de Timișoara. Impactul s-a soldat cu moartea unui motociclist.

La Pischia, lângă Timișoara, conform primelor informații, un motociclist a patruns pe sensul opus, după o curbă și s-a izbit violent de un SUV. În urma impactului, motociclistul în vârstă de 65 de ani a fost aruncat în lanul de porumb de la marginea drumului. 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ambulanței și polițiști. Motociclistul și-a dat ultima suflare la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor. De asemenea, două fetițe de cinci și șapte ani au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. 

„Un bărbat în vârstă de 65 de ani conducea o motocicletă pe DJ 691 dinspre Timișoara spre Fibis, iar la un moment dat într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza intrând în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de mers de către un barbat de 38 de ani. În urma impactului motociclistul a fost rănit grav, iar două fetițe de 5 si 7 ani, pasagere în autoturism au fost și ele rănite și transportate la spital”, au transmis reprezentanții IPJ Timis, conform opiniatimisoarei.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel