Accident grav cu două victime în Teleorman. Mașina, tăiată de pompieri
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: ISU Teleorman
Foto: ISU Teleorman
Pompierii din Teleorman au fost solicitați să intervină la un grav accident de circulație. O mașină a fost tăiată pentru salvarea unei victime. 

Astăzi, la ora 11.10, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari roșioreni au fost alertați de producerea unui accident rutier, pe raza localității Dulceanca, cu două victime, posibil încarcerate.

Pentru salvarea persoanelor, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, unde un autoturism a intrat într-un pom de pe marginea carosabilului, au rezultat două victime, conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată.

Mașină tăiată pentru salvarea victimei

Persoana încarcerată, o femeie de 43 de ani, a fost scoasă de pompier din caroseria deformată cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predată echipajului SAJ pentru îngrijiri medicale și transportarea la spital. Cealalta victimă, un tânăr de 22 de ani, conducătorul auto, ce acuza diferite traumatisme, a fost preluat de echipajul SMURD.

Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel