Accident grav în Vâlcea. Șoferul și pasagerul au murit pe loc după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video România TV
Captură video România TV
Un grav accident de circulație s-a produs în Vâlcea. Două persoane au murit.

Un bărbat de 26 de ani şi altul de 39 de ani au murit în urma unui accident rutier produs, duminică dimineaţa, în comuna Măciuca, pe un drum sătesc, transmite Agerpres. Maşina în care se aflau aceştia a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Victimele sunt şoferul autoturismului şi pasagerul de pe scaunul din dreapta care, în urma impactului, ar fi fost proiectat prin geamul maşinii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, accidentul a fost anunţat duminică dimineaţa, iar la sosirea echipajelor de intervenţie victimele nu prezentau semne vitale.

"Angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'General Magheru' Vâlcea au fost solicitaţi la un accident rutier în comuna Măciuca, sat Botorani. Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat că a văzut 2 victime încarcerate inconştiente. La faţa locului au fost trimise trei echipaje de la Garda de Intervenţie Măciuca şi Detaşamentul de pompieri Drăgăşani. Cele două victime nu prezintă semne vitale. Se lucrează pentru extragerea acestora.", a spus reprezentantul ISU Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel