Accident grav între un autoturism și un microbuz, la Satu Mare
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: ISU Satu Mare
Foto: ISU Satu Mare
Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață la Satu Mare. 

În această dimineață, în jurul orei 07:30, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru descarcerarea unei persoane, implicată într-un accident rutier, pe podul Golescu din municipiul Satu Mare.

Accidentul s-a produs între un autoturism și un microbuz. La fața locului s-au deplasat un ofițer și 10 subofiteri cu o autospecială de descarcerare și o autospeciala de stingere cu apa și spumă, respectiv două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. 

Șoferii au ajuns la spital 

”Până la sosirea salvatorilor, victima a reușit să se autoevacueze. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI. Conducătorii autovehiculelor au fost transportați în stare conștientă și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale”, au anunțat reprezentanții ISU Satu Mare. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea accidentului. Traficul rutier a fost afectat în zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel