Serie de accidente în România, în Braşov, Timiş, Suceava, dar şi pe A1. Şapte persoane au decedat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Mai multe accidente grave au avut loc pe şoselele din România marţi, 3 august 2021. 

UPDATE: Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, marţi, într-un accident produs în localitatea Albina, județul Timiș, pe DJ 592. În accident au fost implicate patru autoturisme și un TIR.

Sunt 7 persoane implicate, dintre care 4 persoane conștiente.

Doi bărbați și o femeie au murit.

Două victime au fost transportate la spital, iar celelalte două primesc îngrijiri la locul accidentului.

Accident grav în Suceava, trei maşini implicate

UPDATE: Şase persoane, dintre care trei minori, au fost implicate, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 17, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, la faţa locului intervin pompierii militari de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD B2, o ambulanţă SMURD TIM, o ambulanţă SMURD B2 de la Garda de Intervenţie din Gura Humorului, iar în sprijinul acestora a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

În accident au fost implicate implicate trei maşini, iar una dintre acestea, în care se aflau doi adulţi şi doi minori, a ieşit în afara părţii carosabile.

Nu este nicio persoană încarcerată, patru sunt transportate la spital după ce au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, un minor nu are nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană monitorizată de echipajul SMURD a refuzat transportul la spital.

Tragedie pe A1

UPDATE: Două persoane au fost declarate decedate (un bărbat și o femeie), trei sunt conștiente și cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă la kilometrul 26 al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Pitești către București, în zona localității Poenari, județul Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. Traficul urmează să fie deviat între kilometrii 30 și 23, prin localitatea Bolintin Vale.

Doi morţi şi 4 răniţi după un accident pe DN1

UPDATE: Un al doilea deces a avut loc după accidentul care a avut loc pe DN1 în județul Brașov, în această dimineață, anunță Poliția Brașov.

În jurul orei 05.10, pe DN1, la km 241, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Dridif și Beclean din județul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.
În urma producerii accidentului rutier au rezultat 6 victime, dintre acestea 5 au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre cei trei conducători auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la fața locului.

Ulterior, a fost declarat decesul unei alte victime dintre cele 5 transportate la spital. La testarea celorlalți doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. Inițial, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat accidentul, cu un deces și patru răniți, scrie Mediafax.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 1 Brașov – Sibiu, la kilometrul 241, între localitățile Beclean și Dridif, județul Brașov. În urma impactului, o persoană a decedat și alte patru au fost rănite. Circulația este deviată între localitățile Voila și Făgăraș prin DJ 103E și DJ 104A.

Vom reveni cu detalii. 

Accidente în lanţ la început de august 

Începutul săptămânii și al lunii august a debutat cu o serie de accidente, unul dintre acestea fiind chiar mortal. 

Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs, luni, pe drumul naţional DN 15C, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren, la Răuceşti. La faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului Târgu Neamţ care au constatat că şoferul autoturismului era încarcerat. Celelalte 3 persoane au ieşit singure din maşină, până la sosirea pompierilor, scrie Agerpres. 

"Cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, pompierii au scos victima, un bărbat de 25 de ani, din interiorul autoturismului, conştientă. Trei persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD şi SAJ, după care au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu Neamţ", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. 

Biciclist lovit în Gorj

Un biciclist a fost accidentat mortal duminică seara pe DN 67, în Drăgoieni, de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 din Târgu Jiu, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu. Potrivit acestuia, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii componente Drăgoieni a avut loc un eveniment rutier, relatează Agerpres. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 54 de ani, din municipiu Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Drăgoieni, din direcţia municipiului Târgu Jiu către comuna Scoarţa, a acroşat un bărbat de 59 de ani, din municipiu, care se deplasa cu o bicicletă în faţa sa, în aceeaşi direcţie.
În urma impactului, biciclistul a căzut pe partea carosabilă, suferind vătămări corporale. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Gorj care a efectuat manevre de resuscitare, constatând ulterior decesul", a precizat Victor Ţuhaşu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 

VEZI Serie de accidente la începutul lunii AUGUST în Neamț, Gorj și Sălaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel