Accident în Dolj. Un şofer a intrat cu BMW-ul într-un magazin - FOTO / VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Accident în Dolj. Un şofer a intrat cu BMW-ul într-un magazin / Foto: Captură video Yotube
Accident în Dolj. Un şofer a intrat cu BMW-ul într-un magazin / Foto: Captură video Yotube
Un șofer din Dolj a intrat cu mașina într-un magazin.

Un accident grav s-a produs, luni dimineață, în Craiova, județul Dolj. Un şofer a intrat cu mașina într-un magazin din centrul orașului, scrie Ziarul  de Craiova. Conducătorul auto de 34 de ani a scăpat volanul de sub control și a intrat cu autoturismul într-un supermarket. Șoferul susține că ar fi fost acroșat de un autocamion și din cauza acestuia ar fi ajuns apoi în magazin. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, evenimentul a fost încadrat ca tamponare, iar conducătorii celor două autovehicule ar urma să rezolve pe cale amiabilă întâmplarea. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar în momentul accidentului nu era niciun client în magazin.  Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, nefiind detectat consumul de alcool.  Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier.

Accident accident în Dolj. Doi bărbaţi care stăteau pe o bancă, spulberați de un șofer 

Un alt accident cumplit a avut loc, duminică seara, în județul Dolj. Doi bărbați din Maglavit au ajuns la spital, după ce au fost loviți violent de o mașină, în timp ce stăteau pe o bancă. Șoferul a fugit de la fața locului, potrivit realitateadecraiova.net.

Polițiștii au stabilit că un autoturism care circula pe raza comunei Maglavit, din direcția Maglavit către Drobeta-Turnu Severin, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț de colectare al apei pluviale. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un cap de pod, accidentând totodată, doi bărbați de 31, respectiv 51 de ani, ambii din comuna Maglavit, care erau așezați pe o bancă amplasată pe trotuar. Șoferul a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat, stabilindu-se că este un tânăr din localitate care nu are permis de conducere. 

„Din cercetari, polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani, din Maglavit, bănuit că ar fi condus autoturismului implicat în evenimentul rutier. De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul bănuit nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii desfășoară activități pentru depistarea tânărului bănuit de comiterea accidentului, conducerea acestuia la sediul poliției pentru audieri și testarea cu aparatul alcooltest”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel