Accident între un microbuz și o autoutilitară, în Cluj. 10 persoane implicate
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
Mai multe ambulanțe au intervenit în această după-amiază în județul Cluj pentru la un grav accident de circulație. 

Zece persoane au fost implicate într-un accident produs, luni, între un microbuz și o autoutilitară, între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos, în județul Cluj, scrie Mediafax.

10 persoane, evaluate medical

Potrivit ISU Cluj, un echipaj SMURD și unul SAJ au acordat primul ajutor în urma unui accident rutier produs între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos.

Echipajul SMURD a găsit la fața locului un microbuz și o autoutilitară avariate, iar 10 persoane au solicitat consult medical.

Dintre cei implicați în accident, patru persoane au fost transportate la spital, cu afecțiuni ușoare.

Polițiștii au deschis o anchetă 

      

Potrivit primelor cercetări, șoferul microbuzului, un bărbat de 48 de ani, din comuna Vad, conducea din direcția municipiului Dej spre localitatea Calna, iar când a ajuns pe un sector de drum în curbă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Vad. 

Șoferul autoutilitarei a fost rănit. De asemenea, au avut nevoie de îngrijiri medicale și alți doi bărbați, de 63 și 64 de ani, din comuna Vad și municipiul Cluj-Napoca, precum și o tânără de 17 ani, din comuna Vad, toți pasageri în microbuz. 

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui accident și continuă cercetările. 

Microbuz școlar, implicat într-un accident în Caraș-Severin

        

Un microbuz școlar a fost implicat luni dimineața într-un accident în localitatea Carașova, județul Caraș-Severin, mai scrie Mediafax. Potrivit ISU Caraș-Severin, microbuzul școlar a lovit o persoană aflată pe scuter.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și un echipaj al SAJ. Persoana aflată pe scuter a suferit numeroase escoriații și o plagă la nivelul capului. Victima va fi transportată cu ambulanța SAJ la UPU Reșița.

În microbuzul școlar nu erau elevi. Un echipaj al IPJ Caraș-Severin face cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel