Accident la Băicoi. O femeie a murit / Trei persoane, între care un copil, rănite
Autor: Andrada Oana pe 11 iul, 11:59 | Eveniment

Foto ilustrativ, Pexels

Un accident soldat cu un deces s-a produs, duminică, pe DN1, în apropierea localității Băicoi. 

O femeie a murit și trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 3 ani, în urma unui accident produs duminică pe DN1. Traficul în zonă este îngreunat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul către București, la kilometrul 79, în apropierea localității Băicoi, județul Prahova, a avut loc un accident rutier.

Au fost implicate două mașini, anunță polițiștii.

Potrivit primelor informații, o femeie de 68 de ani a murit, iar alte trei persoane, printre care și un copil de 3 ani, au suferit leziuni, fiind evaluate medical.

Traficul rutier este dirijat de polițiști, pe un sens. Circulația va reveni la normal până la prânz, anunță polițiștii, conform Mediafax.

Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un tir, la Giurgiu 

În noaptea de sâmbătă spre duminică a avut loc un accident pe DN 5B, în dreptul localităţii Bălănoaia, între un tren cu 23 de vagoane încărcate cu păcură şi benzină şi un TIR care transporta piese auto.

În urma accidentului mecanicul de locomotivă şi şoferul de TIR au suferit atacuri de panică, dar nu au fost răniţi. TIR-ul a fost străpuns de locomotivă şi dus aproximativ 50 de metri pe calea ferată, avariind tronsonul de cale ferată respectiv. Câteva sute de litri de combustibil s-au scurs pe pământ din rezervoarele locomotivei şi ale autotrenului, conform Agerpres.

Traficul a fost reluat duminică pe DN 5B, în dreptul localităţii Bălănoaia.

'Forţe şi mijloace din cadrul CFR au acţionat pentru degajarea zonei şi traficul a fost reluat pe DN 5B în urmă cu puţin timp. Pompierii asigură în continuare măsurile PSI', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Joi, un tren de călători a derajat în județul Cluj

Un tren de călători a deraiat în joi dimineață în județul Cluj. CFR Călători a anunțat că ”s-a produs un deranjament în circulaţia trenului R 3081”, relata România TV. 

„CFR Călători informează că astăzi, 8 iulie 2021, in zona Câmpia Turzii – Valea Florilor s-a produs un deranjament în circulaţia trenului R 3081. Călătorii din tren au fost preluaţi de trenurile în circulaţie către destinaţia finală. Nu a fost afectată siguranţa călătorilor. Cauzele care au condus la producerea acestui deranjament sunt în curs de cercetare de o comisie care s-a deplasat la faţa locului. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că măsurile care se iau au ca principal scop siguranţa călătoriei”, transmitea atunci CFR Călători. (Citește mai mult AICI.)

Eveniment Vezi toate articolele
Crossuri parteneri