O mașină condusă de un câine a intrat într-o clădire. Glume tari după accident FOTO
Autor: Doinița Manic pe 17 Martie, 10:07 | Bizar

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

O căţeluşă a ajuns în atenția polițiștilor americani după ce a provocat un accident rutier. 

S-a întâmplat în statul american Wisconsin. Cățelușa fusese lăsată singură în mașină de către stăpânul său. La un moment dat ea a pornit autoturismul şi s-a oprit într-o clădire aflată pe cealaltă parte a străzii. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar localnicii glumesc acum și spun că patrupedul a rămas pieton, scrie NBS

"Eram cu faţa încoace, când bum! O maşină de teren a intrat drept în fereastră.", a povestit Megan Lundahl, proprietara magazinului, precizând că fiind nedumerită de cele întâmplate l-a sunat imediat pe manager.

“Aveam semnal prost la telefon şi am zis: "Stai puţin, mi s-a părut c-ai zis că un câine a intrat cu maşina în clădire". Ea mi-a spus: "Da, ai auzit bine". Bineînţeles că au apărut o mie de glume... Dacă o să-i crească asigurarea sau dacă mai avea alte accidente la activ.”, și-a amintim amuzat Tony Scimeca, managerul magazinului.

Potrivit poliţiei, căţeluşa, un ciobănesc australian în vârstă de 5 ani, fusese lăsată de proprietar în mașină, în parcarea unei benzinării. Este posibil ca patrupedul să fi lovit schimbătorul de viteze și în acea clipă să fi pornit la drum.

Bizar Vezi toate articolele
Crossuri parteneri