Accident soldat cu moartea unui tânăr de 23 de ani, la Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un accident mortal s-a produs la Suceava / Imagine de tookapic de la Pixabay
Un accident mortal s-a produs la Suceava / Imagine de tookapic de la Pixabay
Un tânăr de 23 de ani din Suceava a murit după ce a intrat cu autoturismul în mai mulți copaci. 

Un grav accident s-a petrecut joi seara, pe strada Calea Unirii din Suceava. Un autoturism Mercedes condus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Suceava, a fost scăpat de sub control, a părăsit șoseaua și a intrat în coliziune violentă cu arborii de la marginea drumului, scrie Monitorul de Suceava.  

În urma coliziunii puternice cu copacii, se pare că șoferul a fost proiectat în afara mașinii, fiind astfel găsit de echipele de salvare ajunse la fața locului. În același timp, în momentul părăsirii părții carosabile, autoturismul a acroșat un pieton, un bărbat de 40 de ani care se afla pe trotuar. După ieşirea în decor, la partea din faţă a maşinii a izbucnit un incendiu.

La locul accidentului a fost solicitată intervenția a două echipaje de descarcerare și ambulanțe SMURD, care au preluat șoferul inconștient, în stare gravă, şi au efectuat manevre de resuscitare. El a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Șoferul în vârstă de 23 de ani a fost declarat decedat, iar bărbatul de 40 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Sursă: Monitorul de Suceava 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel