Accidente rutiere pe DN 1, TRAFIC infernal. Poliția deviază circulația
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Prahova, pe DN1, pe sensul către Capitală, au avut loc trei evenimente rutiere distincte. 

La Km. 72, Băicoi - un autoturism a pierdut controlul direcției și a lovit un stâlp de pe marginea drumului. Șoferul a fost rănit;

La Km. 72, Băicoi – coliziune față-spate între două vehicule. O persoană a suferit leziuni ușoare; 

La Km. 97+700 de metri, Cornu – două autoturisme au fost implicate, pe fondul neacordării priorității, într-un accident rutier. Mai multe persoane au fost transportate la spital.

În toate cele trei locuri, circulația rutieră se desfășoară îngreunat.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului

Pentru evitarea traficului aglomerat de pe DN1, tronsonul Valea Prahovei, la Dârste, a fost instituit dispozitiv de dirijare și informare a participantilor la trafic cu privire la valorile ridicate pe acest traseu. Pentru evitarea aglomeratiei se recomandă utilizarea rutei ocolitoare DN 1A Săcele – Ploiești.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel