Accidentul lui Daniel Chițoiu. Expertiza a fost finalizată. Iată cine a intrat pe contrasens
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Expertiza în cazul accidentului lui Daniel Chițoiu a fost finalizată. Experții au concluzionat care a fost mașina care a intrat pe contrasens. 

Potrivit Antena 3, expertiza a concluzionat că Daniel Chițoiu este cel care a intrat cu mașina pe contrasens și nu mașina celor decedați, așa cum se discuta la câteva ore după producerea accidentului. Avocații lui Daniel Chițoiu au formulat mai multe obiecții, care însă au fost respinse, potrivit sursei citate. 

Pe 26 decembrie, Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de Daniel Chiţoiu.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani şi rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism, care ulterior a decedat.

Daniel Chiţoiu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Argeş.

Imediat după producerea accidentului, Daniel Chiţoiu a fost filmat în picioare, însă ulterior acesta a fost luat cu targa şi internat la Spitalul Floreasca.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel