Acestea sunt cele 10 orașe din nordul Italiei, ÎNCHISE de coronavirus
Autor: Alexandru Ichim pe 25 feb, 17:51 | Internațional

Autoritățile italiene au revizuit lista localităților închise din cauza noului coronavirus. Nimeni nu poate intra sau ieși din aceste zone. 

Biroul de presă al regiunii italiene din Lombardia a emis o listă cu orașe și sate aflate în carantină completă, ÎNCHISE, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, scrie CNN. 

Orașele închise sunt: 

 

- Codogno- Castiglione D'Adda- Casalpusterlengo- Fombio- Maleo- Somaglia- Bertonico- Terranova dei Passerini- Castelgerundo- San Fioran

Măsurile luate de autorități

Măsurile din ”zonele roșii” (orașele închise) includ interdicția publicului de a intra sau ieși din zonă, închiderea gărilor și suspendarea transportului public, cum ar fi autobuzele.

Italia are acum cel mai mare număr de infecții cu coronavirus din afara Asiei, întrucât 54 de cazuri noi au fost detectate în nordul țării peste noapte, ceea ce a adus totalul la 283 de persoane infectate, a declarat astăzi agenția italiană de protecție civilă.

Cazurile sunt puternic concentrate în regiunea Lombardiei, unde au fost confirmate 212 de infecții. Până acum au murit șapte persoane din cauza virusului în această țară.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri