Acord neobișnuit. Fotbalist transferat în schimbul a trei porţi de aluminiu
Autor: Andrei Itu pe 13 feb, 10:14 | Fotbal

Acord neobișnuit. Fotbalist transferat în schimbul a trei porţi de aluminiu

Un fotbalist a fost transferat în schimbul a trei porţi de aluminiu, evaluate la 6.000 euro, conform unui acord insolit între două echipe din liga secundă de fotbal a Croaţiei, care a încheiat o dispută privind mutarea jucătorului, conform site-ului Telesport, citat de EFE. 

Rene Saric, un mijlocaş de 21 ani, a solicitat cartea verde pentru a părăsi HNK Cibalia şi de a se muta la NK Rudes Zagreb, înainte de expirarea contractului în vară, dar clubul său nu a fost de acord. După negocieri fierbinţi, directorul sportiv al lui Cibalia, Kresimir Tomic, a ajuns la o soluţie reciproc acceptabilă.

Pentru că NK Rudes nu voia să plătească o indemnizaţie, Cibalia a acceptat să primească trei porţi de aluminiu, în valoare de 6.000 euro, potrivit Agerpres.

Aceste porţi erau o prioritate pentru şcoala de fotbal a clubului Cibalia, care a considerat că este o indemnizaţie excelentă pentru un un jucător al cărui contract expira în iunie. Rudes Zagreb ocupă locul şapte în liga secundă croată în timp ce Cibalia Vinkovic este pe locul 13.

 

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri