Actor din Twilight, găsit MORT alături de iubita sa
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Unul dintre actorii din seria „Twilight", Gregory Tyree Boyce, a fost găsit mort alături de iubita sa, în apartamentul din Las Vegas.

Unul dintre actorii din seria „Twilight", Gregory Tyree Boyce, a fost găsit mort alături de iubita sa, în apartamentul din Las Vegas, conform Daily Mail.

Biroul de medicină legală a orașului din statul american Nevada a confirmat moartea lui Boyce, în vârstă de 30 de ani, și a prietenei sale de 27 de ani, Natalie Adepoju, pe 13 mai. Cauza morții nu a fost dezvăluită. Sursele au transmis pentru TMZ că o substanță pulverulentă albicioasă a fost găsită în apartament, însă informația nu este confirmată de autorități.

Tyler Crowley din primul film „Twilight”

Boyce era cunoscut pentru interpretarea personajului Tyler Crowley, în primul film din seria „Twilight". Personajul său aproape a dat cu mașina peste Bella Swan, jucată de Kristen Stewart, înainte ca Edward Cullen, interpretat de Robert Pattinson, a apărut și a salvat situația.

„Vărul lui Greg s-a trezit și a observat că mașina lui era încă acasă. S-a îngrijorat fiindcă Greg trebuia să fie în LA. Vărul a intrat apoi în casă și i-a găsit", a explicat o sursă, pentru E! News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel