Update: Informaţia este contrazisă. Actorul Michael Caine a anunţat că se retrage din activitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video Daily Mail / Arhivă DC NEWS
Captură video Daily Mail / Arhivă DC NEWS
Michael Caine a anunţat că renunţă la actorie, la vârsta de 88 de ani. 

UPDATE: Informația este contrazisă de revista Variety, care susține că reprezentanții lui Michael Caine au confirmat pentru publicație că actorul nu se retrage.

De fapt, surse apropiate lui Caine au declarat că acesta analizează în prezent două scenarii pentru proiecte viitoare.

"În ceea ce privește pensionarea, mi-am petrecut peste 50 de ani trezindu-mă la 6 dimineața pentru a face filme și nu voi scăpa de ceasul meu deșteptător!", a spus Caine într-o declarație pentru Variety.

De asemenea, el a scris pe Twitter despre această situație, scriind simplu: "Nu m-am pensionat și nu multă lume știe asta".

Anunțul a fost făcut într-un interviu recent pe care Sir Michael l-a acordat BBC, în care vorbește despre noul său film Best Seller - despre un bărbat în vârstă care ar vrea să fie lăsat în pace și să nu i se ceară constant să iasă în lume și să facă lucruri.

În film, personajul lui Caine, un autor pensionat, este atras într-un turneu de promovare a unei cărți de farmecul actriței Aubrey Plaza. Dar, după cum notează Caine, atitudinea personajului vine dintr-o stare foarte reală, menționând că acum suferă de o problemă la coloană care îi îngreunează mersul.

În plus, Hollywood-ul nu-i prea bate la ușă în ultima vreme, cu toate că Christopher Nolan ar putea avea un rol important în pelicula „Oppenheimer”. "Nu prea curg scenarii cu un actor principal la 88 de ani", notează Caine.

Caine a scris câteva cărți cu un succes moderat, inclusiv trei volume de memorii, în 1992, 2010 și 2018, și spune că este "minunat" să fii scriitor, deoarece "poți începe să scrii fără să te ridici din pat", în loc să fii nevoit să te duci la un studio de film la 6:30 dimineața.

Caine a apărut în peste 150 de roluri în filme și la televiziune, scrie Mediafax.

Vedetă a clipului de promovare a vaccinului anti COVID-19 în Marea Britanie 

Britanicii Elton John și Michael Caine au apărut într-un spot publicitar al autorităților engleze de sănătate, făcând apel la populație să se vaccineze împotriva Covid-19.

Conform Daily Mail, videoclipul este înregistrat la Spitalul Chelsea și Westminster din Londra și are ca scop „să arate celorlalți că vaccinul salvator de viață se face ușor și sigur”. Reclama îi întruchipează pe cântăreț și actor cum se pregătesc să participe la audiții pentru un anunț publicitar care promovează vaccinul.

„Cu cât mai multe persoane din societate se vaccinează, cu atât este mai mare șansa să eradicăm pandemia Covid-19”, a spus Elton John, la 73 de ani. „Este extrem de important să știm că vaccinurile au îndeplinit toate standardele de siguranță și calitate. După cum vedeți, rămân în picioare”, a adăugat el, după vaccin.

VEZI Elton John și Michael Caine, vedetele campaniei de promovare a vaccinului Covid-19 în Marea Britanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel