Actorul Silviu Biriș: Nu închideți bisericile, nu suntem bucăți de carne care merg în crematorii ca niște gunoaie!
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Silviu Biriș
Silviu Biriș
Actorul Silviu Biriș, student la Facultatea de Teologie, nu este de acord cu decizia autorităților de a închide bisericile, iar slujbele să se desfășoare în absența credincioșilor.

Silviu Biriș (46 ani) a postat un mesaj prin care își exprimă dezamăgirea totală despre închiderea lăcașurilor de cult pe timpul pandemiei de coronavirus.

„În atenția celor care și-au asumat deciziile unei țări. Vă faceți părtași la moartea unui popor. Închizând bisericile, închideți «Spitalele Sufletelor». Voi aveți acum de lucru. Dar noi ce facem?! Vă privim încarcerați cum vă faceți și faceți planuri de salvare. Lăsați-ne și pe noi să vă ajutăm! Lăsați-mă și pe mine să mă salvez! Lăsați-L și pe Dumnezeu să lucreze! Altfel veți fi responsabili nu pentru 70 sau 100 sau 1.000 de decese, ci pentru milioane. Nu vă mai raportați doar la cele materiale, văzute, raportați-vă și la suflet, la cine vă dă viață și vă ține în viață! Nu suntem bucăți de carne care merg în crematorii ca niște gunoaie. Suntem oameni! Cât despre cei care nu mărturisesc aceeași credință cu mine, uitați-vă în sufletele voastre. Sunt probabil la fel de goale ca portofelele... Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!", a scris pe conturile sociale actorul Silviu Biriș, student la Facultatea de Teologie din București.

De altfel, Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel, îi este profesor lui Silviu Biriș, actorul fiind un creștin adevărat, scrie Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel