Actriță celebră, divorț după 10 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Instagram Megan Fox
Foto: Instagram Megan Fox
Actriţa americană Megan Fox a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, actorul Brian Austin Green, cu care a fost căsătorită timp de 10 ani.

Cei doi actori americani, care şi-au anunţat despărţirea în luna mai, au împreună trei fii: Journey, în vârstă de patru ani, Bodhi, în vârstă de şase ani, şi Noah, în vârstă de opt ani, informează joi site-ul today.com. 

Brian Austin Green mai are un fiu, în vârstă de 18 ani, cu fosta lui logodnică, Vanessa Marcil. Potrivit unor înregistrări judiciare, Megan Fox a fost prima care a depus actele de divorţ în instanţă, iar gestul ei a fost urmat de o acţiune similară iniţiată de Brian Austin Green pe 25 noiembrie.

În primăvara acestui an, actorul american, devenit celebru cu rolul David Silver din serialul TV 'Beverly Hills 90210', a dezvăluit într-un podcast că el şi soţia lui au decis să se despartă.

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004 şi s-au căsătorit în 2010. Megan Fox a mai depus o dată actele de divorţ, în 2015, însă cei doi parteneri de cuplu s-au împăcat şi au renunţat la divorţ, iar actriţa l-a născut la scurt timp după aceea pe cel de-al treilea fiu al cuplului, Journey, în august 2016.

După despărţirea de soţul ei, Megan Fox a început o relaţie cu rapperul Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 de ani, al cărui nume real este Colson Baker. Cei doi au dezvăluit într-un podcast difuzat în iulie 2020 că s-au cunoscut în luna martie în timpul filmărilor de la 'Midnight In The Switchgrass'.

Machine Gun Kelly are şi el o fiică în vârstă de 11 ani, Casie, dintr-o relaţie anterioară. Actriţa Megan Fox şi rapperul Machine Gun Kelly şi-au oficializat relaţia în urmă cu câteva zile, când au apărut pentru prima dată împreună în public la gala American Music Awards, care a avut loc duminică, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel