ADA, criptomoneda pe cale să explodeze, după ultima mutare Cardano. Țintește Bitcoin și Ethereum. Astăzi costă 5 lei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
O criptomonedă e pe cale să prindă din urmă Bitcoin și Ethereum. 

Se numește ADA și este dezvoltată de Cardano. Ultimele știri internaționale vin să atenționeze asupra acestei criptomonede care, deși acum valorează destul de puțin, ar urma să prindă din urmă Bitcoin și Ethereum. 

Recenta descentralizare completă a Cardano ar crește atenția asupra ADA, dar și prețul, arată știrile internaționale. Tot mai multe reacții recente sunt în SUA cu privire la Cardano  - ADA și, după cum știm, tocmai unele reacții au dus la creșterea Bitcoin. Ținta ADA e în vârf: vrea să ia Bitcoin și Ethereum. Astăzi, 8 aprilie 2021, ADA valoarează puțin peste 1 dolar. E greu de văzut cum va atinge Bictoin, care valora de 120 de ori mai mult în 2013, dar, cum avântul criptomonedelor, în ciuda riscurilor și fluctuațiilor, pare de neoprit, de neoprit se așteaptă că va fi și ADA. 

Veștile cu privire la Cardano (ADA) vin în contextul în care săptămâna trecută s-a transformat într-o rețea complet condusă de comunitate. CEO-ul și fondatorul grupului deVere, Nigel Green, susține, conform International Investment, că ”Prețul Cardano a explodat în ultimele luni - a crescut cu aproximativ 600% de la începutul anului, devenind recent cea de-a treia cea mai mare criptomonedă prin capitalizare de piață după Bitcoin și Ethereum.”

ADA, luptă cu Bitcoin și Ethereum? 

Green mai consideră că ADA va fi un adevărat adversar pentru Ethereum, ”deoarece nu numai că poate fi folosit ca monedă, dar blockchain-ul său - tehnologia pe care rulează - poate fi folosit și pentru a construi contracte inteligente, protocoale și aplicații descentralizate.”

”De asemenea, va reprezenta o provocare pentru atotputernicul Bitcoin. Acest lucru se datorează faptului că cei care investesc deja în active digitale sau intenționează să facă acest lucru, știu că unul dintre secretele investițiilor de succes este diversificarea. Prin urmare, acești investitori vor dori ca și criptomonedele lor să fie diversificate și, în cele din urmă, este probabil ca acest lucru să intre în cota de piață a Bitcoin.” mai susține Green. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel