Adela Popescu, în stare GRAVĂ la spital. REZULTAT test COVID. "CULMEA"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Artista a povestit totul și le-a arătat fanilor rezultatul pentru coronavirus. Iată ce a pățit aceasta. 

După ce colegii și publicul au dat-o dispărută în emisiunea "Vorbește lumea", Adela Popescu a reacționat pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit de pe patul de spital tot ce a pățit și a arătat public rezultatul testului pentru COVID-19.

Astfel, Adela Popescu a ajuns ieri noapte la urgențe, iar medicii i-au făcut toate analizele, inclusiv testul pentru COVID-19 și au decis s-o interneze pentru investigații suplimentare. Ei bine, rezultatul pentru coronavirus a ieșit negativ, însă problemele sunt altele, iar în urma unui CT, i-a fost depistată o inflamație între colon și apendice și momentan au decis o să țină sub tratament, deși există și posibilitatea unei operații, dacă nu trece. 

“Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Nu e de la mâncare, culmea. E o inflamație, n-are legătură cu mâncarea. Nu prea pot să râd. Dacă lucrurile merg bine, cel mai probabil o să primesc medicație pentru acasă. Mi s-a făcut un CT și s-a luat decizia să merg doar pe antibiotic momentan și să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală”, a spus Adela Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel