Adela Popescu s-a întors la Pro TV. De ce surprize a avut parte: ”Să vă arăt că sunt sănătoasă?”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Instagram / Adela Popescu
Foto Instagram / Adela Popescu
Adela Popescu s-a întors în platoul „Vorbește lumea”, după ce s-a vindecat de infecția cu SARS-CoV-2.

Adela Popescu s-a vindecat de coronavirus și s-a întors miercuri în platoul „Vorbește lumea” de la Pro TV.

„După o perioadă în care a stat acasă, vine de trei ori femeie, Adela Popescu!” - aceasta este prezentarea făcută de Horia Brenciu, care a introdus-o pe Adela Popescu. Vedeta a primit și un tort, de care s-a bucurat, „ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă”. La un moment dat, Horia Brenciu a murdărit-o cu tort, iar Adela Popescu a dispărut din nou ca să își refacă machiajul.

Diagnosticați cu Covid-19, Adela Popescu și Shurubel au rămas acasă și au așteaptat să fie sută la sută bine și să aibă testul negativ pentru a se întoarce în platoul „Vorbește lumea”.

Adela Popescu a mărturisit că s-a confruntat cu probleme și mai complicate, pentru că soțul ei și Adrian, al treilea copil, au luat și ei virusul.

„Și soțul meu s-a îmbolnăvit de Covid-19, s-a îmbolnăvit și micuțul de două luni. Acum este bine, mă speriasem, dar mi-a revenit culoarea în obraji," a declarat acum câteva zile Adela Popescu.

Adela Popescu a fost nevoită să amâne botezul fiului cel mic.  

32 de paturi ATI-COVID libere în țară. În Cluj sau Timișoara nu mai este niciun loc

32 de paturi ATI-COVID sunt libere la această oră în țară. În Cluj, Iași sau Timișoara nu mai este niciun pat liber. Bucureștiul are 5 paturi libere.

Miercuri la nivel național există 1.163 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. De asemenea, 1.037 de paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări.

În București sunt avizate de DSP 246 de paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

La nivel național sunt libere 32 paturi ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, iar în București sunt 5 paturi libere la acest moment.

Se lucrează pentru operaționalizarea și asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare.

În procesul de operaționalizare a unor noi paturi ATI se pune accent pe cele destinate persoanelor care prezintă anumite condiții medicale și care sunt și confirmate cu SARS-COV-2 pentru că în aceste cazuri respectivii pacienți prezintă afecțiuni grave ce pot constitui comorbidități și sunt expuși unui risc mult mai mare.

Paturi ATI destinate pacienților COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, neocupate sunt în:

Bihor – 2
Brașov -2
București – 5
Constanța- 2
Hunedoara – 3
Ialomița – 4
Satu Mare - 1
Sibiu – 4
Tulcea – 1
Vrancea - 8.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel