Adele Chirică a izbucnit după panica creată de coronavirus: Vă e frică de o gripă mai celebră, noi trăim cu boli incurabile
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Adele Chirică foto Facebook
Adele Chirică foto Facebook
Adele Chirică, mama unui copil superb care suferă de sindromul Dravet, a transmis un mesaj cu privire la panica provocată de coronavirus.

„Nu mai pot cu să facem provizii, să ne pregătim. Până și mama îmi dădea mesaj disperată că lumea face provizii să nu rămânem fără..

Am și eu o întrebare tâmpă... Pentru ce faceți, frate, provizii? Iar vine sfârșitul lumii?? Că v-ați obișnuit așa.. să tot așteptați să vi se întâmple ceva. Ba un cutremur, ba sfârșitul lumii, ba un virus, ceva, ceva tot trebuie să ne ucidă, nu?

Iertați-mă că nu am intrat în prostia voastră. Și nu, nu fac provizii. Nu, nu sunt în panică, nu, nu îmi ud gâtulețul la 10 minute că așa scrie pe Fb. Singura prevenție pe care o folosesc este să evit locurile aglomerate sau colectivitățile. Și asta o fac mereu în sezon de gripă, având un copil pentru care o febra poate fi fatală.

În rest, las drobu' de sare la locul lui. Nu mor de frică azi pt ceva ce poate nu se va întâmpla niciodată sau, dacă se va întâmpla, voi avea suficient timp să mă panichez atunci.

Vouă vă e frică de o gripă mai celebră, noi trăim amândoi cu niște boli incurabile... poate d aia panica voastră stupidă vis a vis de corona...virus, nu bere, mi se pare cel puțin hilară.

Așa e când n-ai drame în viață. Îți faci singur.

Succes cu proviziile și cu panica”, a scris Adele Chirică pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel