Adelina Pestrițu, decizie SURPRINZĂTOARE. Și-a scos la LICITAȚIE rochia de mireasă. De ce a făcut acest lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Adelina Pestrițu și-a scos la licitație rochia de mireasă.

Adelina Pestrițu a hotărât să își liciteze rochia de mireasă, participând astfel la campania "Vreau să contez", lansată de comunitatea LaPrimulBebe. Comunitatea de mămici organizează în fiecare an câte două campanii umanitare pentru a strânge fonduri și a rezolva diverse probleme din societate. În acest an mamele luptă pentru a strânge banii necesari pentru renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel. 

”Ne propunem să renovăm cele 10 saloane, 2 holuri, 6 băi, biberoneria și sălile de depozitare pentru necesar saloane, să aducem 50 de paturi noi pentru copii și însoțitori și mobilier modern în saloane. Să schimbăm mozaicul cu pvc medical adaptat anilor pe care îi trăim, să schimbăm ușile cu unele de uz spitalicesc moderne și sigure. Să schimbăm toate paturile, pătuțurile, saltelele și mobilierul cu unul nou. Pentru toate aceste lucrări avem nevoie de cel puțin 300.000 de Euro.”, menționează reprezentanții comunității.

Mare bătaie pe rochia Adelinei

Chiar dacă mai sunt câteva zile până la final, rochia Adelinei Pestrițu este printre cele mai vânate produse licitate de mămici. Licitația a pornit de la suma simbolică de 500 de lei și deja a ajuns la 7.800 de lei.  Adelina Pestrițu a explicat de ce a hotărât să participe în cadrul acestei campanii.

Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să ii ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată. Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă Spitalul în care atât de mulți copii își cunosc mamele a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii.

Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă. Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunții, însă pentru mine are și o valoare sentimentală extrem de mare. Prețul ei a fost de 8.800€, însă fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să știe că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit și la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la aceasta licitație și să îmi pot ajuta oamenii de acasă.”, a explicat Adelina Pestrițu.

Licitațiile vor fi închise vineri seara, 27 noiembrie la ora 22:00. Persoana care va licita cel mai mult va obține rochia de mireasă a vedetei.

Later edit: Ultima suma licitata pana la ora 00:50 - 7800 lei - Mirabela Antone LICITAȚIE SPECIALĂ! Adelina Pestrițu...

Publicată de La Primul Bebe pe Luni, 23 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel