Adelina Pestrițu, făcută PRAF după petrecerea de FIȚE. Schimb de replici ACIDE: "Răutăcioasă / Să fim serioși"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Adelina Pestrițu s-a certat cu fanii pe rețelele de socializare, după ce a fost atacată dur. 

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au aniversat fetița, pe Zenaida, în lux, în plină pandemie de COVID-19, iar acest gest a fost aspru criticat de internauți. Urmăritorii Adelinei Pestrițu nu s-au putut abține să nu-i comenteze vedetei care și-a umplut Instagramul cu fotografii de la petrecere. Nici Adelina nu s-a lăsat mai prejos și le-a răspuns cârcotașilor. 

„Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent. De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți. Copiii sunt bogăția noastră, binele și binecuvântarea sufletului nostru. Zeny este dovada clară că toate rugăciunile mele au fost ascultate. Primul an de dragoste infinită!”, a scris Adelina pe pagina de Instagram. 

Iată schimbul de replici dintre urmăritori și Adelina Pestrițu 

Urmăritor 1: "Nu vreau sa par răutăcioasă dar mai mult ți-ai făcut tu poze decât să te bucuri de ziua copilului tău".

Adelina Pestrițu: Spre exemplu asta e o poza realizată atunci când ea își făcea somnul de prânz. E ușor să dai comentarii cu tentă răutacioasă când nici măcar nu cunoști realitatea.

Urmăritor 1: Adelina, nu e cu tentă răutăcioasă că eu te urmăresc cu drag mereu și pe Instagram și Facebook și înțeleg că asta este munca ta, dar măcar la ocazii speciale să ne desprindem de astfel de lucruri.

Adelina Pestrițu: Ai fost acolo sa emiți astfel de păreri?

Urmăritor 1: Nu e hate…mie îmi place de Adelina maxim, și de familia ei, dar păcat că la ocazii speciale se comportă la fel cum e zi e zi adică non-stop să facă poze și s posteze story. Eu mi am dat cu părerea, adică te-am urmărit și am văzut că ai tot postat story de foarte multe ori.

Urmăritor 2: Petrecere pentru Zeny să fim serioși…voi ați văzut barul de băuturi sau toate așa zisele prietene îmbrăcate în bikini…eu am văzut toate story- urile și nu mă așteptam la așa ceva…nu o fă sa fie despre tine mereu Adelina.

Urmăritor 3: Adelina Pestrițu, nu cred că este nevoie să dai explicații tuturor mesajelor răutăcioase. Sunteți o familie minunată!!!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreaming girl ???? ???? #photooftheday #instagood #balloons #fuchsia #dreamsetup

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copil fericit, mama fericita! Stiti ce zic, mamici! ????

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel