Adelina Pestrițu, interviu în limba română pe covorul roșu din America
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Adelina Pestritu si Virgil Steblea
Adelina Pestritu si Virgil Steblea
Adelina Pestrițu a susținut un interviu în limba română, pe covorul roșu al Galei E! People's Choice Awards 2019, din America.

Adelina Pestrițu a postat primul vlog de la gala E! People's Choice Awards 2019, organizat în Los Angeles. 

Îndrăgita vedetă a câștigat premiul "Best Romanian Influencer", adică Cel Mai Bun Influencer din România, motiv pentru care a pășit pe covorul roșu, alături de cele mai mari vedete ale lumii. 

Adelina a susținut un interviu pe covorul roșu și a precizat că a făcut asta pentru a le mulțumi fanilor care au votat-o.

"Acest premiu reprezintă cel mai mare vis al meu. Este un vis devenit realitate și vreau să le mulțumesc tuturor celor de acasă care m-au ajutat să-l obțin. Acest premiu este al lor", a susținut Adelina pe covorul roșu.

De ce a vorbit în limba română

"Mi-am dorit foarte mult ca acest interviu să fie în limba mea maternă. Am vreau să ştie şi cei de pe covorul roşu ce limbă frumoasă avem. Totodată, a fost şi o oportunitate ca România să câştige câteva bile albe. Sincer, având în vedere că am avut şi foarte multe emoţii, cu siguranţă că stâlceam engleza. Am preferat ca voi cei care mă urmăriţi să înţelegeţi ce vreau să transmit. Nu vreau să pretind că sunt vreo expertă a limbii engleze. Fac meditaţii şi mă străduiesc să vorbesc destul de corect", a declarat Adelina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel