Adevărata criză după ce a spus Vlad Voiculescu. Managerii, DESCOPERIȚI! De mâine, toate spitalele ar trebui să închidă secțiile fără autorizație de incendiu
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
foto gov.ro
foto gov.ro
Lovitură fulgerătoare după declarațiile lui Vlad Voiculescu. 

”Lucrăm deja de câteva săptămâni la realizarea unui serviciu de informare la nivelul fiecărui spital” a spus Vlad Voiculescu, în conferința de presă, recunoscând că există o problemă în ceea ce privește comunicarea. Problema există, dar e nevoie oare de SĂPTĂMÂNI pentru a comunica cu familia pacienților internați? 

Ne bucurăm că munciți pentru noi și că tratați pacienții, dar, dacă se întâmplă ceva, e vina voastră! 

”Există foarte multe secții în România care nu au autorizație de incendiu” a recunoscut ministrul. Întrebat ce le transmite în această situație, a răspuns: ”Nu e un mesaj politic, care trebuie să vină de la ministru să ceri respectarea legilor, trebuia să fie o chestiune care să se întâmple fără să ți-o ceară ministrul unei țări”. Deci, în SECUNDA următoare, TOATE SPITALELE care au secții fără autorizație ar trebuie să le ÎNCHIDĂ. Ministrul le transmite că se bucură că funcționează și că tratează pacienții, că nu există o criză, dar, dacă se întâmplă un accident, le transmite că e din vina lor, că nu aveau autorizație. Practic, le zice în față că nu e legal, dar nici că nu au acoperire. Ar trebui, astfel, externați pacienții și secțiile închise. În caz de orice incident, sunt DESCOPERIȚI. Managerii de spitale care acceptă situația sunt responsabili. După această declarație, trebuie să fii NEBUN ca manager să ții în funcțiune aceste secții. Asta va fi adevărata criză! 

La control fără probleme, dar cu probleme? 

În plus, Vlad Voiculescu marchează și o contradicție când spune că, după verificările de la finalul anului 2020, secția de la ”Matei Balș” care a luat foc nu figurează cu probleme - Raportul Ministerului Sănătății nu a semnalat o problemă vizavi de clădire- , în urma controlului, dar, totodată, spune că nu avea autorizație la incendiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel