Adi Mutu și-a luat noul job în serios. Primele concluzii, după cantonamentele din Spania
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Adrian Mutu a urmărit posibilii selecţionabili Under-21 în cantonamentele din Spania şi o va face şi în Turcia.

Noul selecţioner al naţionalei de fotbal Under-21 a României, Adrian Mutu, a urmărit evoluţiile jucătorilor susceptibili de a fi convocaţi la reprezentativă în stagiile pe care cluburile din Liga I le efectuează în Spania şi o va face şi în Turcia.

S-a încheiat perioada din Marbella. Am intrat în contact cu jucătorii posibili selecţionabili pentru U21. M-am uitat la atitudinea lor. M-am uitat la modul cum interpretează rolul pe care îl au. Am vorbit şi cu antrenorii despre jucători şi despre fotbal. Fiecare antrenor are filozofia lui şi ideile lui, am aflat multe lucruri interesante, unele dintre ele mă vor ajuta în perioada următoare. Acum, în această perioadă, nu contează cum joacă băieţii. Antrenorii se uită la cum interpretează anumite sarcini pe care le-au dat jucătorilor şi mai ales la atitudinea pe care o au în timpul meciurilor şi antrenamentelor. Am vizualizat multe meciuri, am analizat multe situaţii de joc, multe lucruri au fost interesante, a scris Mutu pe Facebook.

Pleacă în Turcia

Fostul internaţional a precizat că de marţi se va afla în Antalya, unde alte echipe româneşti se pregătesc pentru partea a doua a sezonului: De mâine sunt in Antalya. Mă voi duce şi la antrenamente, şi la meciuri. Cu această călătorie nu se termină procesul de cunoaştere a jucătorilor. Mă voi duce până in martie peste tot pentru a-i putea cunoaşte cât mai bine.

Adrian Mutu a fost confirmat pe 14 ianuarie în funcţia de selecţioner al echipei Under-21 a României, în locul lui Mirel Rădoi.

Echipa Under-21 a României ocupă locul secund în preliminariile Campionatului European de tineret din 2021, turneu găzduit de Ungaria şi Slovenia. Următorul meci al echipei noastre va avea loc pe 31 martie, acasă, contra liderului Danemarca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel