Adina Buzatu, TESTATĂ pentru Covid-19: Nu știu cum s-a ajuns aici
Autor: Andrada Oana pe 14 iul, 09:50 | Vedete

Adina Buzatu și-a anunțat admiratorii că s-a testat pentru Covid-19 și a făcut public rezultatul. 

Adina Buzatu a dezvăluit că s-a dus să se testeze pentru noul coronavirus, cu toate că nu a avut niciun simptom. Creatoarea de modă a luat această decizie pentru a-și liniști atât prietenii, cât și fanii.

Adina Buzatu, testată negativ

 

„Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu cât și fiica mea Sara am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți”, a dezvăluit Adina Buzatu. 

De asemenea, creatoarea de modă a precizat că și-a făcut recent un tratament care ridică imunitatea și ajută la prevenirea contactării virușilor.

          Vezi această postare pe Instagram                  

Mi-am facut testul....rezultatul e negativ! Video integral YouTube - Link in BIO ???????? Nu uita sa te abonezi, vei avea acces in mod gratuit la secrete de stil, povesti de viata si nu numai! ❤️ . . . #lovemyfriends #lovemylife #stylist #bestshopinrown #ootd #bucharest #romania #bucuresti #TRENDSbyAdinaBuzatu

O postare distribuită de Adina Buzatu (@adinabuzatu) pe Iul 13, 2020 la 11:15 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri