ADIO, Răzvan! Lidia Buble "iubește" din nou! Artista dă cărțile pe față despre Costi Ioniță: "Mă întâlnesc"
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Lidia Buble a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu celebrul Costi Ioniță.  

Zvonurile unei presupuse relații între Lidia Buble și Costi Ioniță au fost întărite de ipostazele în care au fost surprinși cei doi. Paparazzi i-au filmat în timp ce se plimbau pe stradă, la braț. Imediat, fanii au început să speculeze, iar vedeta a luat atitudine.

Lidia Buble și Costi Ioniță colaborează pe plan muzical și îi leagă o prietenie strânsă. Așa că nu este vorba despre nici o relație amoroasă așa cum s-a speculat.

”Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale. Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters.

”O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel