Admitere la LICEU 2020. Repartizare computerizată. Ce rezultate au fost afișate deja
Autor: Alexandru Ichim pe 08 iul, 10:58 | Educatie

Admitere la LICEU 2020. Repartizare computerizată. Săptămâna aceasta are loc prima etapă de repartizare computerizată în învățământul liceal a elevilor ce au fost admiși la Evaluarea Națională. 

Admitere la LICEU 2020. Repartizare computerizată. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a, prima etapă, va avea loc vineri, 10 iulie 2020. Până atunci astăzi vor ajunge la Centrul Național de Admitere din Capitală bazele de date din toată țara, relatează România TV. 

Admitere la LICEU 2020. Repartizare computerizată. Pe edu.ro au fost publicate deja rezultatele repartizării computerizate la liceele militare. Potrivit acestor rezultate, ultima medie de admitere la liceele militare din țară a fost 8,99. 

Cum se face repartizarea elevilor

 

Admitere la LICEU 2020. Repartizare computerizată. Algoritmul de repartizare ordonează elevii descrescător după media de admitere, repartizându-i pe rând, începând de la elevul cu cea mai bună medie.

Admitere la LICEU 2020. Repartizare computerizată. La repartizarea computerizată, când se ajunge la un candidat, se caută în lista sa de opțiuni prima opțiune validă la care există locuri libere.

Te-ar putea interesa și ....
Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri